تبلیغات
وبلاگ - چگونگی اخذ ویزای ایتالیا

چگونگی اخذ ویزای ایتالیا

نویسنده :وبلاگ
تاریخ:چهارشنبه 1 آذر 1396-08:09 ب.ظ


مراحل دریافت ویزای ایتالیا به ترتیب شامل تعیین وقت سفارت، تکمیل فرم درخواست ویزا، ارائه مدارک مربوط به نوع ویزای درخواستی و پرداخت هزینه ویزاست.

کولوسئوم - رم - ایتالیا

نحوه دریافت ویزای ایتالیا

نام ایتالیا با معماری و آثار دیدنی‌اش گره خورده است. منظره‌هایی رویایی کوچه پس کوچه‌های رم را هیچ جای دیگری نمی‌توان یافت. صنعت توریسم به شدت در این کشور قدرتمند از نظر اقتصادی رو به افزایش است. هر ساله هزاران نفر از سراسر دنیا برای دیدن آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری ایتالیا وارد خاک آن می‌شوند. اگر شما قصد ورود به این کشور را داشته باشید چه باید کنید؟

در ابتدای مسیر دریافت ویزای ایتالیا لازم است بدانیم که با چه هدفی، قصد وارد شدن به این کشور را داریم. بنابراین بایستی با انواع ویزاهای ایتالیا آشنا شویم.

بیشتر مراجعه کنندگان دریافت ویزای ایتالیا مسافرینی هستند که با هدف گردش و تفریح قصد ورود به این کشور را دارند. افرادی که می‌خوهند لذت دیدن جاذبه های گردشگری و طبیعی این کشور را از دست ندهند. ویزای توریستی، ویزایی است که این دسته از مسافرین بایستی برای دریافت آن اقدام کنند.

ویزای شینگن یا همان ویزای توریستی چیست؟

ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام روادید شینگن برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شینگن صادر می‌شود، مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر ایتالیا باشد. کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شینگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله زیر رجوع کنید.

تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن از اولین مراحلی است که فرد باید آن را انجام دهد. دقت داشته باشید که این فرم را می‌توانید به صورت اینترنتی و حضوری دریافت کنید. این فرم برای تمامی کشورهای حوزه شینگن با کمی تفاوت یکسان است.

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا نوبت به گرفتن وقت سفارت است. این مرحله زمانی در حدود 60 روز نیاز خواهد داشت پس، چند ماه قبل از سفر خود برنامه ریزی کنید. اگر چه گرفتن فوری وقت سفارت بنابه دلایل گوناگون مانند بیماری و … امکان پذیر است ولی برای افراد عادی و سفرهای گردشگری این امکان وجود ندارد.

دریافت ویزای ایتالیا

مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا

تمامی مدارک زیر برای اخذ ویزای دیگر کشورهای حوزه شینگن نیز با کمی جزییات یکسان هستند.

  • دو قطعه عکس پرسنلی 3 در 4 بدون روتوش
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.
  • دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه (در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده باید نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

  • اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

خبر مرتبط:

مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.

مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.

مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)؛

  1. پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.
  2. کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.
  3. ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت‌نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.
  4. علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.
  • اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
  • اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.
  • اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.
  • تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

عکس یورو - واحد پول ایتالیا

هزینه ویزای ایتالیا چقدر است؟

هزینه ویزا به صورت نقدی و با وجه یورو (در ایران با یورو یا معادل یورو) دریافت می شود.

بزرگسالان: ۶۰ یورو

اشخاص ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو

کودکان زیر ۶ سال: رایگان

توجه داشته باشید هزینه ی روادید برای همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ و مادر بزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان رایگان می باشد.

گروه گردشگری ستاره



لینک منبع

مطلب چگونگی اخذ ویزای ایتالیا در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :چگونگی اخذ ویزای ایتالیا
http://mofidestan.ir/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%da%af%db%8c-%d8%a7%d8%ae%d8%b0-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7/


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
تخفیف ریحون
چهارشنبه 1 آذر 1396 09:58 ب.ظ
تخفیف ویژه 10 هزار تومنی ریحون!
هم اکنون برای اصفهان و تهران!
غذا رو سفارش بدید و 10 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 10 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 10 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 10 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه.
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 10هزار تومن پرداخت میکنید.
راستی در ماه مبارک رمضان برای مسافران و معذورین شرعی قبل و بعد از افطار باز است.
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر